Dutch Art Gallery

Welkom in onze Art Gallery vol Nederlandse kunstwerken! CJS Gallery is gespecialiseerd in het aanbieden van moderne kunst van Nederlandse bodem. Nederlandse kunst in al zijn glorie, van originele schilderijen, sculpturen en kunstwerken, maar ook mixed media art en fotografische kunst. In de Art Gallery is voor elk budget wel een werk van moderne Nederlandse kunst te vinden. We hebben werk van opkomende kunstenaars en gevestigde namen uit de wereld van de Nederlandse moderne kunst. Geniet van mixed media art vol details en bijzondere technieken. Of het wordt een prachtig portret dat je woonkamer, slaapkamer of kantoor zal decoreren in de stijl van de Nederlandse Moderne Kunst. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de unieke beelden die deze Dutch Art Gallery aanbiedt. Van klassieke tot moderne technieken en materialen.

Is het tijd voor iets nieuws of wil je gaan investeren in Dutch Modern Art uit onze Art Gallery? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Ook voor jouw interieur en smaak hebben we een perfect kunstwerk in ons aanbod. Blader door de catalogus en vindt dat ene werk wat jij gewoon in huis moet hebben en bestel het in onze webshop. Wil je voordat je een kunstwerk aanschaft deze eerst in het echt bewonderen? Dat kan op afspraak in onze Art Gallery showroom in Zwanenburg. Samen met een specialist van onze Art Gallery kun je de werken dan bekijken en krijg je een persoonlijk advies. We zijn er ook voor (aanstormende) kunstenaars in Nederland. Ben je artiest en zoek je een plek waar je Dutch Modern Art verkoopt aan een kunstminnend publiek? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  CJS Gallery biedt Dutch Modern Art aan in al haar facetten voor ieder budget.

Bij CJS Gallery staan opkomende en gevestigde kunstenaars van nationale en internationale bodem centraal. Wij hebben een ruime selectie schilderijen, beelden, kunstwerken, glicées, mixed-media art en fotokunst in verschillende prijsklassen. Omdat we dus van mening zijn dat iedereen kunst zou moeten kunnen kopen, bieden we in onze galerie ruimte voor bekende en aanstormende kunstenaars aan. Ben jij als kunstenaar ervan overtuigd dat je iets unieks creëert wat de kunstwereld zal doen opschudden? Neem dan contact op met CJS Gallery voor eventuele verkoopmogelijkheden. Wist je trouwens dat CJS Gallery ook een groothandel zijn voor galeries en luxe woonwinkels? Daarnaast werken we samen met interieurbouwers en stylisten die van iedere woning of kantoorpand iets unieks maken, dankzij in het oog springende kunst.

Als galerie met een voorliefde voor moderne kunst, bieden we graag een moderne manier van kunst kopen en uitzoeken aan. Via onze uitgebreide webshop is het heel gemakkelijk om een prachtig schilderij, mixed-media art of beeldhouwwerk aan te schaffen. Wil je de kunst eerst even zien voor je tot aankoop overgaat? Dat vinden wij geen probleem. Op afspraak kom je naar de showroom waar we je met een persoonlijk advies dat kunstwerk helpen uitzoeken wat je interieur flair geeft. Wij verwelkomen graag iedereen in de wereld van kunst. Want kunst is iets om samen van te genieten.

Shopping Cart
Scroll to Top